Rolete interioare si exterioare

 

Promotia lunii!

30% reducere,montaj gratuit, transport gratuit, plase de tantari gratuite, doar in luna octombrie!

Comanda acum!!! Suna la 0762799183 sau completeaza formularul de mai jos si ia-ti oferta!

Roletele creeaza in orice

Continue Reading

Jaluzele Verticale

Jaluzele verticale sau perdele verticale ori chiar perdele lamelare, toate aceste denumiri definesc acelasi tip de rulouri verticale produse de Codav Trend.

Jaluzele verticale ieftine  si de foarte buna calitate va asteapta solicitarile la sediul nostru din Bucuresti. Ne puteti gasi si pe internet printr-o simpla cautare "jaluzele verticale bucuresti".

Jaluzele verticale personalizate (jaluzele personalizate) exact pe gustul dumneavoastra pot fi usor

Continue Reading

Folii Transparente

                                                                                         

Promotia lunii!

30% reducere,montaj gratuit, transport gratuit, doar in luna octombrie!

Comanda acum!!! Suna la 0762799183 si ia-ti oferta!

                                                                                           Folia transparenta este metoda special creata pentru spatiile exterioare care trebuiesc inchise temporar, ruloul transparent nefiind afectat de vantul puternic, indiferent de intensitate.

 

 

{simplepopup name=cereoferta}

 

Cerere oferta folii

Nume(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Vreau sa
Invalid Input

Note
Invalid Input

Incarca schita
Invalid Input

CAPTCHA(*)
CAPTCHA
Invalid Input

Trimite

 

{/simplepopup}

 

 

Plase tantari

plase tantariPlase tantari | Plase insecte | Plasa tantari cu magneti | Plasa tantari termopan | PLasa tantari rulou | Plase tantari Bucuresti

Plase tantari Militari |Plase tantari sector 6 |

Atunci cand achizitionam ferestre sau usi din termopan sau alte materiale, ne gandim, in primul rand, la etanseitate, aspect, rezistenta sau calitatea materialelor din care sunt alcatuite. Insa un element foarte important si care in timpul verii devine un factor de stres zilnic, este prezenta insectelor (tantari, muste etc) in spatiul dumneavoastra.

Plasa de tantari devine absolut necesara atunci cand prezenta tantarilor si a celorlalte insecte devine insuportabila. Cu o simpla aplicare a rulourilor de plase pe usa sau fereastra dumneavostra scapati imediat de stresul zilnic si de pericolul bolilor ce pot fi transmise de insecte.

Plase tantari - Avantaje ale utilizarii

In momentul cand montam o plasa pentru tantari sau alte insecte (plase insecte), vom beneficia de urmatoarele:

  • veti fi protejati impotri stresului datorat de bazaitul stresant si de intepaturile tantarilor sau a altor insecte. Plasele de tantari va vor asigura un somn linistit si odihnitor.
  • datorita materialului folosi veti avea o plasa de tantari foarte usoara si facil de instalat. Iar rama din profil de aluminiu este rezistenta si nu va ceda la primele intrebuintari.
  • pentru a va sigura tot confortul in casa nu trebuie decat sa intretineti plasele de insecte asa cum intretineti gemurile. Cu spalari ori de cate ori credeti de cuviinta sa o faceti.
  • nu trebuie deschideti geamul sau usa de termopan sau alte materiale pentru a avea vizibilitate in exterior, prin plasele pentru tantari se poate vedea foarte bine afara si, bineinteles, in interiorul incaperii protejate.
  • poate cel mai mare avantaj al plaselor de insecte este faptul ca ofera un schimb permanent de aer între interior şi exterior. Nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la aerisirea incaperilor, puteti lasa usile si ferestrele deschise fara sa va faceti griji ca vor intra tantari si muste in casa.

Plase tantari - Tipuri si modele

Plase insecte tip batant, cu balamale

Sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prevăzut cu balamale, permiţând deschiderea batantă în exteriorul geamului.

Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acţionat din interior cu un mâner cu design plăcut. În sezonul rece, plasă tip cadru poate fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.

Plase împotriva insectelor fixe sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prins la exteriorul tâmplăriei prin colţari. Plasă tip cadru fix poate fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.

Plase pentru tantari tip rulou

Plase împotriva insectelor – rulou sunt construite cu caseta şi ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibră de carbon translucenta, neinflamabilă, rezistentă la intemperii şi acţiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare şi caseta sunt alb şi maro.

Acţionarea este facilitată de arcuri, ridicarea şi coborârea se fac astfel foarte uşor, prin tragerea şnurului de acţionare ; plasa este prevăzută cu un mecanism împotriva ridicării accidentale ; pe timpul sezonului rece plasă poate fi păstrată ridicată în casetă, nefiind astfel necesară îndepărtarea sa de la fereastră .

Plase de insecte tip plisee

Plase impotriva insectelor plisee sunt cel mai nou sistem de plase insecte aparut pe piata din Romania . Acesta face ca sita sa fie montata pe un cadru din Aluminiu prevazut cu ghidaje astfel incat sita se comporta exact ca un acordeon in interiorul cadrului . Nu necesita arc ca la plasa de insecte tip rulou ci pur si simplu culiseaza in ghidaje ori in pozitie orizontala , ori verticala , aceasta oprindu-se oriunde este lasata .

Avantajul acestor noi tipuri de plase insecte este ca pot fi realizate pentru usile exterior cu deschideri mari , lucrul acesta nemaiputand fi posibil la dimensiuni mari cu alte tipuri de plase .

Informatii suplimentare

Pentru o mai buna informare se poate interoga internetul cu "plase tantari glisante preturi", "plase tantari rulou preturi", sau "plase tantari plisse pret", "plasa tantari geam termopan pret" ori "plase tantari pentru termopane pret". De asemenea se mai poate cauta si "plase tantari rulou pret", "plase tantari pret bucuresti" sau "plase tantari termopan pret", "plasa tantari usa termopan pret" ori "plasa tantari usa balcon pret" si "plase insecte oferta".

Alte tipuri de cautari "plasa tantari online", "plase tantari pentru usi" sau "plase tantari sector 6", "accesorii plase tantari sector 6" ori "plasa tantari sector 6", "plase tantari rulou vertical".

Cautari diverse "plase tantari aluminiu", "plase tantari cu magnet" sau "plase tantari cu arici", "plasa tantari evantai" ori "plase tantari ferestre", "plase tantari militari residence".

 

Promotia lunii!

30% reducere,montaj gratuit, transport gratuit, plase de tantari gratuite!

Comanda acum!!! Suna la 0762799183 sau completeaza formularul de mai jos si ia-ti oferta!