Jaluzele Orizontale

Jaluzele orizontale | jaluzele interioare | rulouri interioare | rulouri geam | jaluzele orizontale aluminiu | jaluzele orizontale pvc | jaluzele jaluzele geam termopan | jaluzele pentru termopane.

Oricare dintre aceste denumiri ati utiliza in cautarea dumneavostra, raspunsul este unul singur : Codavent Trend. Suntem o firma renumita in domeniul fabricarii si comercializarii de jaluzele pentru termopane. Avem  o experienta de peste 15 si un

numar remarcabil de clienti fideli. Sediul nostru este in Bucuresti si suntem usor de gasit printr-o simpla cautare in casuta google : " jaluzele bucuresti ".

Aceste jaluzele de interior va ofera sansa imbunatatirii conditiilor de confort din locuinta dumneavoastra. Fie ca sunt jaluzele de aluminiu, din pvc sau material textil, aceste jaluzele imbina  rafinamentul si modernul cu fiablitatea si aspectele practice.

Jaluzele orizontale - Avantaje

  • Spatiul redus de exploatare și inalta flexibilitate permit o întrebuintare variata a jaluzelelor orizontale atat la domiciliu cat și la locul de munca.
  • Un avantaj practic al jaluzelelor orizontale care le face adaptabile oricarui interior consta in simplitatea intreținerii si curatarii acestora.
  • Varietatea de modele, optiuni și culori, asigura adaptarea la cerintele dumneavoastra în materie de design interior.

Jaluzele orizontale - Caracteristici

  • Jaluzelele orizontale au caracteristici diferite fiind realizate si pe comanda, in functie de dorinta clientilor nostrii
  • Jaluzelele orizontale sunt confecționate din lamele de aluminiu sau pvc cu diferite latimi.
  • Ele ofera multiple posibilitati de manevrare și de instalare.
  • Sistemul manual de manevrare consta în folosirea unei baghete și a unui cordon sau a unui sistem de tip monocomanda cu un singur cordon.
  • Motorizare si automatizare prin folosirea unei actionari electrice cu un sistem de comanda cu intrerupator sau telecomanda.

Jaluzele orizontale - Aluminiu

Acestea sunt, in general, cele mai folosite, datorita usurintei cu care sunt manevrate si a stilului clasic dar practic.

Calitatile jaluzelelor din aluminiu nu se opresc aici, foarte apreciate la birouri sau pe holurile marilor corporatii dar si ale firmelor mici, ele pot fi diferentiate de culori si marimii potrivite ambientului dumneavoastra pt a crea o atmosfera placuta si relaxanta.

Acest tip de jaluzele se pot monta pe orice fereastra de termopan, fiind astfel produse pentru a fi flexibile si adaptabile oricaror dimensiuni. sistemul de manevrabilitate este practic si usor de actionat, puteti opta pt o reglare manuala dar si prin una automata, cu telecomanda.

Se pot mula perfect pe ideile dumneavoastra de a va decora locul in care lucrati sau domiciliati, fiind usor de schimbat, manevrat sau adapta

Jaluzele orizontale - Oferta

Codavent Trend ofera jaluzele orizontale la comanda, dimensiunile si modelele fiind variate.

 

Cand veti dori sa ne contactati si sa aflati mai multe despre produsel Codavent Trend, va rugam sa utilizati in motorul de cautare google, si unul sau mai multe dintre urmatoarele cuvinte:

Pentru cautari ce privesc materialul se poate cauta "jaluzele orizontale aluminiu", ori "jaluzele orizontale aluminiu pret" sau "jaluzele aluminiu interior" si "jaluzele din aluminiu", "jaluzele de aluminiu" si cu "jaluzele pvc orizontale", "jaluzele aluminiu interior".

Pentru interogari generale "rulouri interioare" sau "rulouri geam" ori "jaluzele interioare" si "rulouri geam interior" precum si "jaluzele bucatarie", "jaluzele de interior", "jaluzele geam termopan". Se ai poate cauta si "jaluzele pentru termopane", "pret jaluzele orizontale" sau "jaluzele interioare termopan" ori "rulouri interioare geam", "rulouri pentru geamuri".

Cautari diverse se pot face si cu "jaluzele orizontale ieftine", "rulouri interioare termopan", sau "jaluzele interioare moderne", "jaluzele orizontale aluminiu" ori "storuri bucatarie", "jaluzele orizontale exterioare". Precum si "storuri interioare" sau "jaluzele bucuresti".

 

Promotia lunii!

30% reducere,montaj gratuit, transport gratuit, plase de tantari gratuite!

Comanda acum jaluzele orizontale!!! Suna la 0762799183 sau completeaza formularul de mai jos si ia-ti oferta!

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

                                                                         

 

 {simplepopup name=cereoferta}

 

Cerere oferta jaluzele

Nume(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Vreau sa:

Invalid Input

Detaliati aici
Invalid Input

CAPTCHA(*)
CAPTCHA
Invalid Input

 {/simplepopup}