Usi termopan

Usile din termopan pvc de la Codav Trend se vor executa la comanda si veti putea alege modelul dorit in functie de culoare, stil si profilul termopanului. Pentru a spori confortul dumneavoastra, Codav Trend va ofera paneluri ce contin o umplutura din polistiren extrudat, placi metalice si materiale compozite.

In cazul unei constructii noi sau unui proiect in desfasurare, Codav Trend va pune la dispozitie o echipa ce va ofera consultanta in alegerea corespunzatoare a unei usi termopan de interior sau de exterior.

Ferestre Extruplast

 

Ferestre Extruplast deosebit de avantajoase ca pret, veti gasi numai la Codavent Trend sunt realizate cu tehnologie de ultima generatie austriaca ( Greiner Extrusiontechnik)  si germana ( Krauss Maffei ). Profilele Extruplast se încadreaza în

Continue Reading

Ferestre VEKA

VEKA inseamna calitate prin toate activitatile pe care le intreprinde. Incepand cu testarea materiei prime si a produsului in diverse stadii ale procesului de fabricatie, continuind cu indicatorii stricti de calitate sub care sunt prestate serviciile catre client si activitatile de logistica.

Continue Reading

Termopane PVC - Cere oferta personalizata

Nume(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Vreau sa:

Invalid Input

Tip Profil
Invalid Input

Note(*)
Invalid Input

Va rugam oferiti cat mai multe detalii pentru ceea ce doriti. Ex: Dimensiuni, Locul de instalare, geamuri cu deschidere dubla, oscilo etc.

Incarca schita
Invalid Input

Daca ai un model il poti trimite pentru a ne face o idee cat mai buna legata de ceea ce va doriti

(*)
   Alt codInvalid Input

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.