Usi termopan interior

usi termopan interior

Usi de termopan interior Bucuresti | Usi de termopan interior Sector 6 | Usi de termopan interior Militari |

Usi termopan interior (usi  de interior) -  Aceste usi pentru interior sunt fabricate si comercializate de catre Codav Trend in diferite modele si dimensiuni, in functie si de preferintele clientilor. Experienta de peste 15 ani in productia si comercializarea de usi de interior din

 

termopan ne recomanda clientilor nostrii. Nu ezitati sa ne contactactati, profesionistii nostri au pregatirea necesara pentru a executa rapid  si eficient orice modele de usi (usi interior) le sunt solicitate.

 Usi termopan interior - Utilizare

 • Usi de interior inseamna, evident,  ca acestea sunt fabricate pentru a fi montate numai in diferite spatii interioare : locuinte, birouri, hale, alte spatii comerciale.
 • Montajul in exterior al acestor tipuri de usi de interior nu este recomandabil, deoarece constructia lor nu permite etanseizarea in aceeasi masura in cazul usilor de acces.

Usi termopan interior( usi de interior) - Caracteristici:

 • Se recomanda sa se execute pe profile pvc  cu 4 camere izolatoare
 • Feroneria asigura o buna inchidere putand fi mai simpla sau mai complexa in fuctie de solicitarile clientilor nostri.
 • Sunt prevazute cu un maner simplu simplu si o broasca cu limba.
 • Latimea profilului de cercevea poate  fi aleasa si pe comanda.
 • Usa de interior este prevazuta cu un prag de aluminiu fara bariera termica.
 • Usa termopan (interior) se poate deschide spre interior sau exterior dupa preferinte si constrangerile spatiului de locuit sau de birouri.
 • Usile pentru interior sunt disponiblie in diferite culori si nuante la alegere. ( alb, nuante de lemn sau sau chiar bicolor)
 • Modele de usi interior cu sau fara montant pot fi oricand comandate la Codavent Trend.
 • Pentru a spori confortul dumneavoastra, Codav Trend va ofera paneluri ce contin o umplutura din polistiren extrudat, placi metalice si materiale compozite.
 • Usile glisante (usi culisante) se monteaza  cand  spatiul nu permite utilizare unei usi de interior pe balamale sau doar din dorinta pentru a obtine un aspect modern.

Usi glisante

Usile glisante de interior  se utilizeaza  in interiorul  spatiilor de locuit sau de munca (usi interior) . In general se folosesc acolo unde spatiul nu permite folosirea unei usi de interior pe balamale (usi interior termopan). Usile glisante dau un aer de eleganta si modernitate spatiului in care sunt montate .

Usi glisante - Tipuri:

Usi glisante (usi culisante) simple : sunt prevazute cu o singura sina de glisare
Usi glisante duble : sunt  prevazute cu o sina de glisare dubla

Usi glisante - Caracteristici :

 • Cerceveaua si tocul sunt din aluminiu si sunt prevazute cu bariera termica
 • inchiderea si deschiderea se fac prin glisarea cercevelei pe o sina simpla sau dubla
 • Etanseizarea sinei este realizata de un sistem de perii
 • Usa glisanta poate fiu utilata, la cerere, cu diverse feluri de maner( cu cheie,  ingropat, etc)
 • Usa glisanta are diferite modelele, sticla sau panel in functie de si de preferintele clientelor nostrii.

Usi termopan interior - Consultanta

Codavent Trend vine alaturi clientii sai mai noi sau deja fidelizati  cu o  noua oferta personalizata. Puteti alege  modele  de usi de termopan dintre acele usi de interior deja existente sau puteti crea un model de usa de interior original iar noi il vom executa. Va rugam sa  accesati site-ul nostru si, dupa completarea datelo dumneavoastra de contact, sa ne  ne trimiteti o cerere de oferta personalizata cat mai cuprinzatoare (dimensiuni, forme, culori, feronerie, locul amplasarii, etc)

Usile de interior personalizate vor fi confectionate de echipa Codavent Trend, special pentru dumneavostra, exact pe gustul dumneavoastra. Va garantam un raport calitate/pret echitabil  si suntem convinsi ca veti reveni si cu alte comenzi.

Indiferen ca proiectati  unei constructie noua sau  aveti unui proiect in desfasurare, Codav Trend va pune la dispozitie o echipa redutabila. Aceasta ce va poate oferii consultanta profesionista in alegerea cea mai potrivita a unei usi de termopan pentru interior.

Informatii suplimentare

Pentru o informare suplimentara puteti interoga internetul si cu "usi interior termopan aluminiu", "usi termopan interior albe" sau "modele usi termopan interior albe", "usi termopan de interior" ori "usi termopan interior duble", "usi termopan interior dormitor" si "usi pvc interior duble", "usi termopan de interior culisante". 

Alte cautari "usi termopan interior bucatarie", "usi termopan interior cu geam" sau "usi termopan interior cu geam sablat", "usi termopan glisante interior" ori "usi de termopan interior modele", "usi termopan interior fara prag" si "usi de interior termopan glisante", "usi termopan interior la comanda".

Pentru preturi "usi interior termopan aluminiu preturi", "usi termopan de interior preturi" sau "usi termopan interior modele si preturi", "usi termopan interior glisante pret" ori "usi de termopan interior preturi", "usi termopan interior pret" si "usi termopan interior pe sina preturi", "vanzari usi termopan interior".

Informari cu privire la cautari diverse "usi de pvc interior", "usi interior pvc expandat" sau "usi interior pvc fara prag", "usi pvc interior glisante" ori "usi pvc interior ieftine", "usi pvc interior modele" si "usi interior pvc rehau".

Promotia lunii!

30% reducere,montaj gratuit, transport gratuit, plase de tantari gratuite!

Usi termopan interior! Comanda acum!!! Suna la 0762799183 sau completeaza formularul de mai jos si ia-ti oferta!

{simplepopup name=cereoferta}

Cere oferta pentru usi termopan

Nume(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Vreau sa
Invalid Input

Tip Profil
Invalid Input

Note(*)
Invalid Input

Va rugam oferiti cat mai multe detalii pentru ceea ce doriti. Ex: Dimensiuni, Locul de instalare, geamuri cu deschidere dubla, oscilo etc.

Incarca schita
Invalid Input

Daca ai un model il poti trimite pentru a ne face o idee cat mai buna legata de ceea ce va doriti

(*)
   Alt codInvalid Input

{/simplepopup}