Despre Noi

Codav

Tineri si energici gata sa va asiguram confortul locatiei dumneavoastra. Avem experienta de peste 15 ani in domeniul tamplariei pvc si peste 2000 de clienti multumiti. Fiind un domeniu in continua evolutie, datoria noastra este sa fim tot timpul la curent cu noile tehnologii, de aceea va asiguram consultanta profesionala in alegerea celor mai potrivite sisteme de termopan pvc pentru dumneavoastra.

extruplast 6 camere
Modele usi termopan interior 1

Alte Beneficii oferite

Reparatii termopane

  • Reparatii ferestre de termopan-Vom efectua reparații și ajustări pentru toate tipurile de ferestre din termopan. Știm cât de importanta este securitata și ne străduim întotdeauna sa rezolvam problema în aceeași zi. Păstrarea proprietății în condiții de siguranță este obiectivul nostru principal. Noi putem repara / înlocui orice manere rupte – mecanisme – balamale și chiar ajusta ferestrele de pe proprietatea dumneavoastră.
  • Reparatii usi de termopan-Realiniere ușă – Având în ușa dvs. UPVC realigned se va asigura că acesta continuă să funcționeze fără probleme. tehnicienii noștri pe deplin instruiți vor alinia ușa și mecanismul de blocare înapoi la cadru și păstrează, permițând ușa dumneavoastră să deschidă și să închidă din nou lin, împreună cu ușor de blocare, cu succes a ușii. Avem experții necesare pentru a rezolva majoritatea problemelor de ușă. În cazul în care ușa ta refuză să deschidă sau să închidă în mod eficient, pentru a primi în contact astăzi.
Call Now Button